Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Επώνυμες αξιολογήσεις για τη Συμβουλευτική Γονέων 

Heading

αξιολόγηση, άριστη, ψυχολόγος, Καραβόλτσου

Η κ. Καραβόλτσου μας βοήθησε να κατανοήσουμε αυτές τις γνώσεις και το έκανε μ’ έναν τρόπο που φανέρωνε πως τις είχε βιωμένες, πως είχε παλέψει και πως συνεχίζει να παλεύει για να τις κατακτήσει και η ίδια. Θεωρώ πως πραγματικά μας έδωσε το καλύτερο που μπορεί και αυτό ήταν πάρα πολύ. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά στη ζωή μου συνειδητοποίησα πως η γνώση είναι δύναμη. Όταν είδα τι σημαίνει αυτοεκτίμηση και είδα ποια είναι τα όρια που πρέπει να βάζω στους άλλους, τότε άλλαξε όλη μου η ζωή. Είδα πως η ζωή δεν είναι μόνο γεμάτη προβλήματα, αλλά και με λύσεις αυτών των προβλημάτων. Νομίζω πως για χρόνια θα δουλεύει αυτό το σεμινάριο μέσα μου.

ΑΡΓΥΡΗ ΜΑΡΙΑ     

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Οι πρακτικές που άκουσα μας βοήθησαν να μειωθεί η ένταση και να έρθουμε όλοι πιο κοντά σαν οικογένεια. Το βασικότερο για μένα είναι η θετική αλλαγή του συζύγου μου. Αυτό βοήθησε όχι μόνο στη σχέση τη δική του με τα παιδιά αλλά και στη μεταξύ μας σχέση. Σε κάθε περίπτωση μόνο θετικές αλλαγές μπορώ να δω και νιώθω ευγνωμοσύνη. Η κ.Καραβόλτσου ανοίγει μπροστά μας τις πόρτες της κατανόησης, όχι μόνο των παιδιών μας αλλά και των ενηλίκων γύρω μας. Ταυτόχρονα κατανοούμε τα δικά μας παιδικά χρόνια και μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε στα παιδιά μας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

ΔΙΚΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ  

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Είμαι ικανοποιημένος πέραν του δέοντος. Μου έδωσε να καταλάβω πως είναι οργανωτική, με καλή αίσθηση της διαχείρισης των ατόμων και του χρόνου. Δοτική και μεταδοτική, με ευχάριστη διάθεση,που μου επέτρεψε να ανοιχτώ εύκολα στο μεγάλο κύκλο που κάναμε κι έτσι να βοηθήσει ο ένας τον άλλο ακόμα περισσότερο. Ξεκίνησα το σεμινάριο γιατί όλα αυτά που είχα να διαχειριστώ στο σπίτι, μου φαίνονταν σαν ένα γιγάντιο κουβάρι προβλημάτων, που ό,τι κι αν έκανα κατέληγα μ’ ένα ακόμη πρόβλημα. Το σεμινάριο ήρθε και μου έδωσε ένα τρόπο να ξεμπερδέψω το κουβάρι, να καταλάβω τα προβλήματα που υπήρχαν, να διακρίνω τι αντιμετωπίζω και κυρίως να συνειδητοποιήσω ότι για όλα υπάρχει λύση.

ΖΑΧΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ      

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Η μεταδοτικότητα της κ.Καραβόλτσου είναι πολύ μεγάλη, σε κάνει να μη θες να χάσεις μάθημα. Πάντα είναι ευδιάθετη και απαντάει σε όλες μας τις απορίες. Μας έδωσε πάρα πολλές πληροφορίες, όλες χρήσιμες. Χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά που μας δόθηκαν, κατάφερα να φτάσω στις επιθυμητές συμπεριφορές των παιδιών. Κι ένα πολύ σημαντικό πράγμα είναι ότι με βοήθησε να κατανοήσω συμπεριφορές ατόμων (φίλων και οικογένειας), που μέχρι τώρα δεν καταλάβαινα.

ΖΛΗΝΤΙΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Γνώρισα έναν άνθρωπο θετικό που αγγίζει την ψυχή των “μαθητών” της. Ο λόγος της, η θεατρικότητά της στην ανάλυση των παραδειγμάτων, είναι καταπληκτικά, σε παρασύρει στο ρυθμό της και περνάει μ’ ένα μοναδικό τρόπο τα μηνύματά της. Βοήθησε την οικογένειά μου να επιλύσει μικρά και μεγαλύτερα θέματα που δυσχέραιναν την καθημερινότητά μας. Αναθεώρησα κάποια “πιστεύω” μου, λειτουργώ ψύχραιμα αντιμετωπίζοντας το κάθετι τη στιγμή που χρειάζεται, με μία στάση πιο σίγουρη και σταθερή.

ΚΑΡΚΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Με μία μοναδική εκφραστικότητα, παρουσίασε έννοιες με βαρύνουσα σημασία, και τις έκανε να φαίνονται άμεσα αντιληπτές, όπως και εύκολες στην πράξη. Όλο αυτό γινόταν σ’ ένα ευχάριστο κλίμα, άκρως υποστηρικτικό και θετικό, που με έκανε να πάρω δύναμη και ώθηση στο δρόμο για μια πιο ουσιαστική σχέση με το παιδί μου.

ΚΑΡΤΕΛΙΑ ΝΙΚΗ    

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Κάθε άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να μάθει τα παιδιά του, θα έπρεπε να παρακολουθήσει αυτό το σεμινάριο. Είναι απαραίτητο! Η κ. Καραβόλτσου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Το σεμινάριο ήρθε να μου δώσει πείσμα και εφόδια, δύναμη και επιμονή να συνεχίζω να με μαθαίνω και να βοηθώ και τους γύρω μου να μάθουν και το δικό τους εαυτό. Για να φτιάξουμε την επόμενη γενιά ενηλίκων που θα είναι πιο συνειδητοποιημένη από τη δική μας. Το σεμινάριο αυτό αποτελεί ένα από τα φωτεινά μονοπάτια που θα μας οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΕΥΗ       

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Δύο πράγματα έχω αλλάξει. Την επιμονή μου και την υπομονή μου. Θεωρώ ότι πλέον έχω μεγάλη υπομονή να αφουγκραστώ τα προβλήματα τα δικά μου και της οικογένειάς μου και επιμένω στο να γίνει σωστή επίλυση αυτών. Το σεμινάριο με γέμιζε κάθε φορά χαρά και αγαλλίαση ότι μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα. Η θετική ενέργεια που εκπέμπει η κ.Καραβόλτσου και ο θεατρικός τρόπος που τα μεταδίδει, βοηθούσε να γίνονται όλα αυτά που μάθαινα εύκολα και κατανοητά.

ΚΑΛΑΝΤΖΗ  ΓΩΓΩ     

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, δεν τα παρατάω εύκολα, τα παιδιά άρχισαν να συνεργάζονται μαζί μου, τώρα έχω τη γνώση να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες και μπορώ να μην αισθάνομαι ενοχές για τη συμπεριφορά μου απέναντί τους. Η κ. Αθηνά είναι κάτι παραπάνω από άψογη, έχει ένα πολύ δοτικό χαρακτήρα και γλυκό, μου αρέσει που δεν κάνει μάθημα απλώς σαν μία δασκάλα αλλά σαν μία φίλη που θέλει να σε βοηθήσει, με απλά λόγια είναι μία εμψυχώτρια που σου προσφέρει ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

ΛΙΑΣΚΟΥ ΑΡΓΥΡΩ     

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Από αυτόν τον κύκλο μαθημάτων έβγαινα κάθε φορά πιο δυνατός, αρκετές φορές πολύ προβληματισμένος, πάντως κάθε φορά που γύριζα στο σπίτι ήμουν σίγουρα αρκετά ικανοποιημένος. Η Αθηνά είναι εξαιρετική, πλουραλιστική στα παραδείγματα και δεν με κούρασε ή μ’ άφησε αδιάφορο.

ΛΥΤΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Δεν ήταν απλά ένα σεμινάριο αλλά μαθήματα ζωής. Μηνύματα που πέρασαν και τυπώθηκαν στο υποσυνείδητο και γίνονται τρόπος ζωής. Άλλαξα τον τρόπο που βλέπω τους ανθρώπους γύρω μου, ακόμα και τον περαστικό στο δρόμο που μπορεί να κοιτάξει θυμωμένα (διαχείριση θυμού). Άλλαξα τον τρόπο που διαφωνώ με το σύντροφό μου (διαχείριση συγκρούσεων), άλλαξα τον τρόπο που αντιμετωπίζω τη ματαίωση της κόρης μου (διαχείριση λύπης). Άλλαξα..άλλαξα. Πιστεύω ότι έχω δρόμο ακόμα, αφού το υλικό είναι πολύ και θα το συμβουλεύομαι για πολύ καιρό ακόμα.

ΛΕΜΟΝΗ ΝΙΚΗ     

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Με άριστα το δέκα εγώ βάζω έντεκα. Γιατί εκτός απ’ το ότι μου έμαθε να βοηθάω τα παιδιά μου, μου έμαθε πως να συμπεριφέρομαι και με τους ενήλικες. Το σεμινάριο με βοήθησε να καταλάβω το παιδί μου, να διαχειριστώ τα νεύρα του, το θυμό του, την ανυπομονησία του και επίσης να καταλάβω πως να γίνω καλύτερος μπαμπάς.

ΚΟΣΜΑΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ  

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Ακολούθησα πολλά από τα βήματα που έμαθα στο σεμινάριο. Αρκετές φορές ένιωθα πίεση και χρειαζόταν να διαβάσω και τις σημειώσεις του σεμιναρίου. Αισθάνθηκα και πολλές φορές ανακούφιση, βλέποντας ότι δεν ήμουν η μόνη που αντιμετώπιζα δυσκολίες μέσα στην οικογένεια. Ήταν πολύ βοηθητικά αυτά που έμαθα. Το σεμινάριο ήταν πολύ συναρπαστικό και ενδιαφέρον για μένα. Αρκετές φορές ζήλευα την κ. Καραβόλτσου για τον ζήλο και τον τρόπο που μας μετέδιδε όλα όσα είχε μελετήσει. Ήταν πολύ εκφραστική και με μεταδοτικότητα.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ      

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Όσο για την κ.Καραβόλτσου, μπορεί να σε κάνει να την παρακολουθείς για ώρες και να σου ακουμπήσει ακόμα και την ψυχή. Έμαθα να κοιτάζω τα πράγματα πιο υπεύθυνα και πιο αισιόδοξα, ασχολούμαι περισσότερο με τη γυναίκα μου και το παιδί μου, και έγινα πιο αποφασιστικός μέσα στον οικογενειακό μου κύκλο και στη δουλειά μου.

ΛΑΓΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ     

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Με την κλίμακα βαθμολογίας του Δημοτικού σχολείου, βάζω “Άριστα” και στο σεμινάριο και σ’ εσάς. Κ.Καραβόλτσου είστε καταπληκτική σ’ αυτό που κάνετε, έχετε απίστευτη μεταδοτικότητα, μας ανοίξατε μυαλά και μάτια! Το σεμινάριο με βοήθησε όχι μόνο σε θέματα ανατροφής των παιδιών αλλά και στις σχέσεις μου γενικότερα. Επίσης, να κατανοήσω το “γιατί” αισθάνομαι κάποιες στιγμές ένα συγκεκριμένο συναίσθημα.

ΛΥΓΕΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ      

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Το σεμινάριο με την κ.Καραβόλτσου ήταν ό,τι καλύτερο έκανα για μένα και την οικογένειά μου. Μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν έναν τονωτικό ορό στον οργανισμό. Σέβομαι την διαφορετικότητα των παιδιών και του συζύγου μου και μέσω των τεχνικών που έμαθα στο σεμινάριο δεν εκρήγνυμαι σε θυμό. Τα παιδιά και ο σύζυγος κατάφεραν και αυτοί να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και πλέον η οικογένειά μας κάνει περισσότερους διαλόγους. Επίσης έμαθα ή μάλλον προσπαθώ να χρησιμοποιώ τα συναισθήματα, κάτι που δεν έκανα σχεδόν ποτέ. Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την κ.Καραβόλτσου πολύ δοτική, θετική και παραστατική, με υπομονή, ηρεμία και απλότητα που μας τη μετέδιδε.

ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ  ΣΟΦΙΑ  

Επώνυμες Αξιολογήσεις για τις Ομάδες Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Το να πάρει κάποιος την απόφαση να αλλάξει το μέσα του και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και τους γύρω του είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή κι έτσι ήταν και για μένα! Σε αυτό το ταξίδι μου επέλεξα την Αθηνά και της είμαι ευγνώμων. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών μου υπήρχαν στιγμές που τα έβαζα με τον εαυτό μου και του έλεγα "τί ψάχνεις να βρεις τώρα?"....κατέληξα ότι έψαχνα να βρω τον εαυτό μου, να εκφράσω αυτά που νιώθω, να δώσω αξία σε αυτά και να είμαι καλά με εμένα, να συμφιλιωθώ με τους φόβους και τις ανασφάλειές μου. Η Αθηνά με βοήθησε πολύ, με πήρε από το χέρι και μου έδειξε το δρόμο και όσα μου έμαθε κάθε μέρα τα βρίσκω μπροστά μου. 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΗ    

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου


Στις δύσβατες και αχαρτογράφητες περιοχές στο ταξίδι της αυτοεξέλιξης και αυτογνωσίας, η Αθηνά αποδεικνύεται ξανά και ξανά έμπειρη και έμπιστη οδηγός και συνοδοιπόρος. Με περίσσεια γνώσης και οξυδέρκειας, αμεσότητα και δοτικότητα, σε παίρνει απ' το χέρι για να "πιαστείς" αλλά και να σε "τραβήξει", όπου βλέπει ότι χρειάζεται, οδηγώντας σε βήμα-βήμα σ' αυτό που με ρεαλιστικό χιούμορ ονομάζω "Εαυτός 2.0".

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΖΙΝΑ  

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Η κατάθεση ψυχής μου για σένα είναι η εξής:

Μακάρι να σε είχα δίπλα μου όταν ήμουν παιδί, έφηβη, ενήλικας, όταν έγινα σύζυγος, μάνα....   

Ευλογία που σ' έχω έστω και τώρα!

ΔΑΝΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου


Στην Αθηνά, παρατήρησα ανθρώπινη, φιλική όσο και επαγγελματική συμπεριφορά, κάτι που με έκανε να νιώσω ασφαλής. Υψηλό επίπεδο γνώσεων του αντικειμένου. Στην πρώτη συνάντηση ένιωθα μπερδεμένη και αγχωμένη, τώρα ομολογώ πώς νιώθω ανακουφισμένη και προς τη σωστή κατεύθυνση. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΡΙΑ

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου

Το πιο σημαντικό δώρο που έκανα στον εαυτό μου μετά από 55 χρόνια.

Υπήρχαν συνεδρίες που τέλειωναν με έντονη διάθεση για δουλειά και άλλες πάλι γεμάτες απογοήτευση για τη δυσκολία της προσπάθειάς μου. Το μοίρασμα των συναισθημάτων στην ομάδα άκρως βοηθητικό και λυτρωτικό τις περισσότερες φορές. Κάνοντας τον απολογισμό μου, διαπιστώνω ότι έμαθα να ελέγχω το θυμό μου, χωρίς να τραυματίζομαι με τις συγκρούσεις. Προσπαθώ να μην επικρίνω και να μην ελέγχω τους άλλους! Ακούω και διακρίνω τη φωνή μου! Νιώθω πιο ήρεμη και πιο ώριμη!

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΡΗΓΚΟΥ  

άριστη αξιολόγηση ψυχολόγος Καραβόλτσου


Για μένα η ομάδα ήταν μια βουτιά στα βάθη της ανθρώπινης σκέψης και επικοινωνίας. Στην ουσία και το νόημα της ζωής, που απ' ότι έμαθα, δεν είναι κάτι γενικό και αόριστο, αλλά κάτι χειροπιαστό. Η γνώση του εαυτού είναι βαθιά γιατί γίνεται βιωματικά και με αλληλεπίδραση με τα μέλη της ομάδας. Τελικά μετά από αυτό το ταξίδι, όσο αργή κι αν είναι η αλλαγή για τον καθένα μας, δεν είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ